Saturday, February 19, 2011

Susahnya nak ubah orang jadi baik

nak tukar orang jadi lain punyer pasal


susahnya kalau ada kawan yang ibadah wajib pun susah nak buat,
kadang2 bila kita tegur dia buat, pastu x buat balik, pastu kalau kite tegur jngan buat jahat
dia x buat tapi lamer2 buat balik, haha

last skali orang yg nk perbetulkan dia ni dah nak jadi putus asa dah
pastu skrang baru boleh fikir macam mana susahnya orang dakwah nk perbetulkan orang atau nak ajak orang masuk Islam...hmm...

Thursday, February 10, 2011

Update

Lamer x post kat sini, x tahu plk nk tulis bende skrng ni, biasa bnyk nk tulis haha, ni nk masuk minggu test plk lagilah sibuk nk post nanti, hmm x thau lasung nk tulis bende kat sini....

ni ader kwn nk mintak tolong jadi contributor untuk blgo dia plk, haha bnyk la nk sumbat nati dalam blog dia tu...

There was an error in this gadget

Popular Posts

Pageviews