Tuesday, June 29, 2010

WOooo gi Bukit Gambang!!!

sbb lamer sngt x gi jalan2 jadi braser sdpla skit gi jalan2 ni last skali pun raser gi bukit merah,
jadi baru ni mase nk hntr pergi krja blh lah brenti skjp kat Bkt Gambnag Waterpark 2 wak baru bkk, mser tu bnyk lagi wak dok siap tp puas dh gi pun...
kat tin mine racer nilah raser bahayer skali, dia macam wak ader kat sunway, ingat nk mati dah naik wak ni hahaha sebab terbang skjp,haha






tp last skali tekan lah jgk sbb ayah jatuh spek dalam kat cocoa beach atas nih, pastu nk kena cari plk, nyelam lah aper pastu ombak mari lah, giler cari jgk maser tuh, tp last skali tengok ader org bg maser nk balik, tekan gilerlah sbb dia x bg awal2 sblm org cari tuh.....tp akhirnya oklah untuk cuti skjp tp x puas manalah sbb bazir maser cari spek tuh.....

3 comments:

~mieyra~ said...

beznyer!nk bcuti jgkk!
amir,dh stat kuliah kn..
pnat la sungguh duk cni..
stu kls rs mcm 50 kls j,haha..
juz drop by nway,hv a good day~

amir said...

biasalah baru panggil duk U, ginilah hidup U, siang malam gi kelas....nnti rayer blhlah nk balik naik bas...

~mieyra~ said...

culture shock la konon ni,haha..
tak perlu rayer sih,tiap2 ari og naik bs g uum..ad rezki,naik bs skali jgn wat dop knl plop..

There was an error in this gadget

Popular Posts

Pageviews